Man zwaargewond na overval in woning aan de Korenbloemstraat

In een woning aan de Korenbloemstraat heeft donderdagavond 12 november mogelijk een steekpartij plaatsgevonden. In ieder geval één persoon raakte gewond. Het zou gaan om een 31-jarige inwoner van Nieuwegein. De man kon onder begeleiding van ambulanceverpleegkundigen naar buiten lopen, maar werd daar meteen op een brancard gelegd. Volgens de politie was het slachtoffer wel aanspreekbaar en is hij in de ambulance verder behandeld.

Een trauma arts is per traumaheli ingevlogen om verdere assistentie te verlenen. Het slachtoffer zou zwaargewond zijn en is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Omstanders laten onze redactie weten dat de bewoner zou zijn overvallen door meerdere personen met ene bivakmuts op. Het hoe en waarom is nog onbekend.

De Korenbloemstraat is lange tijd afgezet geweest. Wat er precies gebeurd is, is eveneens nog onbekend. De politie wil nog niet zeggen wat er zich precies heeft afgespeeld, maar rond 19.30 werd een persalarm verspreid waarin een steekpartij werd gemeld. Via Burgernet heeft de politie getuigen opgeroepen in verband met dit geweldsdelict op de Korenbloemstraat in Nieuwegein Zuid.

Video volgt

De Trumaheli landde nabij de Carpoolplaats langs de A2 in Nieuwegein Zuid

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren