Man zwaar mishandeld in Nieuwegein – politie zoekt getuigen

Op dinsdag 12 mei is een 51-jarige man voor zijn huis gewond geraakt bij een conflict. Het conflict ontstond nadat hij een man aansprak op het feit dat hij zijn auto heel dicht tegen het huis aan geparkeerd had. Dat leidde tot een conflict waarbij werd geslagen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Het slachtoffer zag dat er om 14.20 uur een auto geparkeerd stond voor zijn huis aan de Mispelgaarde. Omdat de openbare weg dicht aan de voorkant van zijn woning ligt, wilde de 51-jarige man uit Nieuwegein een briefje schrijven om de bestuurder erop te wijzen dat hij niet op een parkeerplaats had geparkeerd. Net daarvoor komt de bestuurder aanlopen.

Toen het slachtoffer de bestuurder van de auto bij zijn auto zag staan besloot hij de man aan te spreken. Dat liep uit op een conflict waarbij de bewoner letsel opliep.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zo moet duidelijk worden wat er precies gebeurd is.

Iets gezien?
Heeft u iets gezien in de omgeving van de Mispelgaarde in Nieuwegein? Of heeft u misschien wel camerabeelden van het incident? Alle informatie helpt. Geef uw tips door via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk