Man wil rekening niet betalen en wordt lastig

Na een melding rond 22.50 uur bij de politie hielden deze op woensdagavond 21 september een lastige man aan. De man, een 24-jarige Nieuwgeeiner, gedroeg zich lastig bij een horecagelegenheid in Nieuwegein. Bij aankomst van de politie bleek dat de Nieuwegeiner de nodige alcohol op had, maar kon zijn rekening niet betalen. Hij had zijn gsm als onderpand aan de eigenaar gegeven. Vervolgens wilde hij zijn gsm echter terug, maar de eigenaar hield de Nieuwegeiner aan zijn afspraak en weigerde de telefoon terug te geven. De agenten verzochten daarop de man de zaak te verlaten.

De Nieuwegeiner liep naar het politiebureau, waar hij zich vervolgens vervelend begon te gedragen, onder andere door voor het toegangshek aan de achteringang te gaan liggen. De agenten vorderden hem meerdere malen weg te gaan. De man voldeed daar niet aan en schold de agenten uit. De agenten hielden hem aan, waarna hij werd ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor niet voldoen aan een vordering, belediging en openbare dronkenschap.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren