Man vlucht na ernstig ongeluk in Batau Noord, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar een man die op woensdag 29 augustus betrokken is geweest bij een verkeersongeval aan de Batauweg. Bij dat ongeval raakte een vrouw gewond. De man stopte aanvankelijk wél na de aanrijding maar besloot later te vertrekken zonder zich kenbaar te maken.

De plek van het ongeval

De politie werd op woensdagochtend iets na 08.30 uur gebeld over het incident op de kruising van de Batauweg met de Batenburg. Een 31-jarige vrouw op een fiets had een aanrijding gehad met een automobilist. De bestuurder van de auto stopte direct na de aanrijding en gaf aan dat hij zijn auto even weg ging zetten. Daarna heeft de man zich niet meer gemeld.

Het slachtoffer liep bij de aanrijding ernstig letsel op. De politie onderzoekt het incident en hoopt dat de bestuurder van de auto zich alsnog meldt. Ook informatie van getuigen kan helpen om zicht te krijgen op de toedracht van de aanrijding. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844

4 thoughts on “Man vlucht na ernstig ongeluk in Batau Noord, politie zoekt getuigen

 1. John

  Doorrijden na een ongeluk gebeurt steeds vaker.
  Dit moet aangepakt worden als een zwaar misdrijf.
  Helaas zijn de rechters hier te soepel ,te laks en bang.
  De daders komen er meestal vanaf met een belachelijke boete of een zielig taakstrafje

 2. Marco

  Handhaven van de max snelheid, op dit punt 30 km/h, zou ook geen overbodige luxe zijn. Automobilisten die niet begrijpen dat een bord met 30 ook betekent dat je niet harder gaat rijden moet je van de weg halen. Dat is veel beter dan drempels waarmee iedereen gepest wordt, normale automobilisten en de eikels.

  1. J.Bruinsma

   Als 60+ e-biker met slechte rug heb ik ook pesthekel aan drempels. Al een verende zadelpen laten monteren maar vaak doen die rotdrempels nog zeer.

 3. John

  Handhaven wordt steeds moeilijker,er zijn daar nooit genoeg mensen voor.
  Snelheid op de middenweide is ook 30.
  Maar ik zie dat er teveel harder gaan dan 50.
  Flitspalen zijn een uitkomst,maar die kosten geld zegt men.
  Als ze daar een paar weken staan hebben ze zichzelf al terug verdiend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren