Man vlucht dak op na te zijn mishandeld

Op de Cornewalstraat in Vreeswijk heeft de brandweer samen met de politie, een gewonde man van het dak gehaald. Het voorval gebeurde afgelopen zaterdagavond rond 23.30 uur. Het incident trok veel bekijks.

De hulpverlening werd groots ingezet. Politie, brandweer en enkele ambulances waren snel ter plekke. Ook de traumahelikopter met een arts was opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Lange tijd was onbekend waarom de man op het dak zat. Hij zat onder het bloed en men was bang dat hij zou gaan springen. Het publiek werd door de politie weggestuurd. Later bleek dat de persoon was mishandeld in zijn woning. Over het motief van de vechtpartij is niets bekend. De man is voor behandeling meegenomen door het ambulancepersoneel en verhoord door de politie.

De politie onderzoekt de zaak. Later op de avond heeft de politie een inval gedaan in een andere woning in Nieuwegein. Hierbij zijn twee personen opgepakt. Of deze mannen iets te maken hadden  met de mishandeling is niet bekend. Het onderzoek loopt nog. De politie doet nog geen uitspraken over het voorval.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren