Man van scooter beroofd op de Diepenbrocklaan

Twee jongens beroofden op zondagmiddag 13 januari een man van zijn bromscooter. Rond 15.00 uur liep de 51-jarige man uit Utrecht op de Diepenbrocklaan naar zijn bromscooter toe. Hij deed de sleutel in het contactslot en zette zijn helm op. Plotseling kreeg hij een harde duw, schoot naar voren en verloor bijna zijn evenwicht. Hij zag dat een jongen op zijn scooter ging zitten, die startte en wegreed. Een tweede jongen die kennelijk bij hem hoorde, rende met hem mee. De twee verdwenen met de scooter.

De verdachten waren twee jongens van 15-20 jaar, lichtgetinte huidskleur (Slavisch uiterlijk), beiden droegen een trainingsjasje en een spijkerbroek. Allebei hadden zij een zwart petje op. De scooter is een grijze Piaggio, type C44, kenteken FV-935-S (gele plaat).

Aan getuigen van de straatroof en aan mensen die de scooter na zondagmiddag 15.00 uur hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuwegein op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk