Man steelt portemonnee uit zwembadkluisje

We hebben er eerder aandacht aan besteed, een man steelt op vrijdag 8 augustus een portemonnee uit een kluisje in zwembad Merwestein in Nieuwegein. Dat doet hij terwijl zijn twee jonge kinderen op hem wachten in een kleedhokje.

Het slachtoffer is een vrouw uit Nieuwegein. Na een middag zwemmen ontdekt ze dat ze het polsbandje met het kluissleuteltje kwijt is. Een medewerker maakt het kluisje voor haar open en de vrouw gaat naar huis. Dan komt ze erachter dat haar portemonnee ontbreekt. Ze gaat terug naar het zwembad. Hier worden de bewakingsbeelden bekeken en dan blijkt haar kluisje eerder die middag al geopend te zijn door een man. Mogelijk had hij haar polsbandje gevonden of gestolen.

Op de beelden is te zien hoe de man de gang met kluisjes en kleedhokjes in loopt met aan elke hand een klein jongetje. De kinderen zet hij in een hokje en loopt dan terug naar het kluisje. Die opent hij en haalt er een zwart voorwerp uit, de portemonnee. Dan gaat hij snel het hokje in. Herkent u de man? Bel dan naar één van de gratis tipnummers: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto van de dief.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren