Man steelt en pint met gestolen pas in o.a. Nieuwegein

Als de bewoners van een woning in Vianen op vakantie zijn, wordt er ingebroken.
De daders stelen sieraden, een jas, geld en een pinpas. Met die pinpas wordt gepind in Nieuwegein en in het Duitse Aken.

De inbraak vindt plaats op woensdagavond 27 juli. Diezelfde nacht wordt er nog mee gepind. Eerst bij een automaat aan het Hoogzandveld in Nieuwegein. Later die nacht wordt er geld opgenomen in Aken en nog geen 24 uur later wordt de pas weer gebruikt in Nieuwegein.

SIGNALEMENT
Van de pintransacties in Nieuwegein zijn bewakingsbeelden. Helaas dekt hij zijn gezicht af. De eerste keer dat hij pint draagt hij de jas die hij uit de woning heeft gestolen; een zwarte jas met capuchon en een verticale rits op de rechterborst. Eén van de andere keren draagt hij onder andere een dunne blauwe jas en een ovale zonnebril. Verder is te zien dat hij een blanke huidskleur heeft.

Tijdens één van de pintransacties heeft de verdachte ook een fiets bij zich. Het gaat om een lichtkleurige damesfiets met handremmen, versnellingen en verdikte handvatten. De fiets heeft geen voorspatbord.

Herkent u deze pinner? Of herkent u misschien zijn fiets? Neem dan contact op via één van de tipnummers: 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk