Man opgepakt na mishandeling Nieuwegein

In Nieuwegein is woensdagochtend 18 januari jl. een man aangehouden voor mishandeling. De 23-jarige verdachte uit Utrecht zou een 41-jarige man op de Nedereindseweg hebben aangevallen. Het slachtoffer raakte gewond, de dader vluchtte weg. De politie zette Burgernet in en wist de man even later alsnog aan te houden ter hoogte van het tunneltje onder de A.C. Verhoefweg nabij De Middenhof.

De politie aan onze redactie: ‘Vanochtend om 09.35 uur kregen we een melding dat iemand mishandeld zou zijn op de Nedereindseweg. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar het 41-jarige slachtoffer aan. De verdachte, een 23-jarige inwoner van Utrecht, werd door de politie op de Nedereindseweg aangehouden. Er zijn meerdere mensen getuigen geweest van dit incident. We zullen op een later moment de getuigenverklaringen opnemen.’ Wat de reden was van de mishandeling is nog niet bekend.

De melding van Burgernet: ‘Politie Nieuwegein is op zoek naar een lange man, rossig haar, baard/snor, donk jas en donk broek 23 jaar. Tips? Bel nu 112.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk