Man opgepakt na gooien fles met brandende vloeistof van flat

Dinsdagavond 15 augustus jl. heeft de politie van Nieuwegein en man aangehouden, nadat hij een fles met een brandende vloeistof vanuit een flat op straat had gegooid. Er raakte niemand gewond.

Rond 21.00 uur kwam de melding bij de politie binnen over de gegooide fles bij het Nijpelsplantsoen. Agenten gingen erheen en zagen veel mensen bij de flat staan. De agenten spraken met getuigen die verklaarden dat er een brandend object naar beneden werd gegooid door een man. De fles kwam neer in de buurt van een groep jeugdigen. Na kort onderzoek konden de agenten een 60-jarige man uit Nieuwegein aanhouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en de politie doet onderzoek.

De politie kon niet zeggen of het incident te maken had met de ‘Bende van Nijpels’. Bewoners in de flats aan het Nijpelsplantsoen hebben al geruime tijd last van criminelen die voor veel overlast zorgen. De politie is hierover in gesprek met de gemeente om tot plan van aanpak te komen om de problemen rondom de flats op te lossen.

One thought on “Man opgepakt na gooien fles met brandende vloeistof van flat

  1. John

    P0litie is in gesprek met de gemeente???????
    Pak oerdomme die lui op en zet ze het land uit.
    Er zijn al genoeg criminelen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren