Man met hond op fietsendievenpad aan de Ringwade

Een fietsendief is vastgelegd door een bewakingscamera als hij twee fietsen steelt uit een parkeergarage van een bedrijf aan de Ringwade in Nieuwegein. Bij de tweede diefstal heeft hij een hond bij zich. Het is al een paar maanden geleden maar de politie zoekt hulp bij het oplossen van deze diefstal.

Donderdagmiddag 4 november komt de dief aan op zijn eigen fiets. Hij hangt een tijdje rond en wacht op een moment om de afgesloten parkeergarage binnen te komen. Hij weet binnen te komen en steelt een fiets en rijdt erop weg.

Hond
Een maand later slaat hij weer toe. Maandagmiddag 6 december heeft hij een hond bij zich. De donkere hond heeft twee witte voorpoten (sokjes). Hij weet weer de garage binnen te komen en steelt een dure speedpedelec.

Signalement
– man
– lichte huid
– slank tot normaal postuur
– donkere jas met capuchon
– blauwe spijkerboek
– donkere sneakers met witte zoolrand
– zwarte rugzak met lichte opdruk
Hij rijdt zelf eerst op een herenfiets met een grijs/zwart frame en zilverkleurige bagagedrager. Bij de tweede diefstal rijdt hij op een zwarte fiets, zonder achterbagagedrager maar met pakjesdrager voorop.

Weet u wie deze fietsendief is die zeker 2 keer toesloeg in een stalling aan de Ringwade in Nieuwegein? Bel dan 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk