Man met compressor aangehouden

Afgelopen week heeft de politie van Nieuwegein een man aangehouden met een opmerkelijk apparaat achterop zijn fiets. De man fietste rond 05.00 uur in de morgen over de Nedereindseweg toen hij werd opgemerkt door een motoragent. De man merkte dat hij was gezien door de agent waarop hij probeerde te vluchten in een steegje. Kort daarop kon de man worden aangehouden.

De man bleek een bekende te zijn van de politie. Hij verklaarde dat het apparaat van een vriend was en mocht lenen. Het gaat om een Hitachi EC 58 compressor. Het apparaat is overigens gekeurd tot september 2018. De politie verzoekt de eigenaar zich te melden. Ook de fiets, een Gazelle damesfiets met ‘Bollo’ sticker is vermoedelijk gestolen. Ook deze eigenaar wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuwegein. De zaak is verder in onderzoek. De man is na verhoor huiswaarts gestuurd.

De compressor

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren