Video Update: Man gewond door messteek bij tramhalte Zuilenstein

Zaterdagavond 22 december even na 21.30 uur is een persoon gewond geraakt nabij de tramhalte op de Symfonielaan in Nieuwegein. De politie laat weten dat er een steekpartij heeft plaatsgevonden waarbij één persoon door een messteek gewond is geraakt. Het is onbekend welk letsel de man of vrouw heeft opgelopen. Hij/zij is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, de trauma helikopter die reeds opgeroepen was kon onverrichterzake terug naar de basis. Kort na het incident heeft de politie, op aangeven van enkele getuigen, twee personen kunnen aangehouden in de buurt van de nabij gelegen McDonalds. Zij vluchtte direct na het incident.

De omgeving was door de politie ruim afgezet voor onderzoek en het verkeer werd omgeleid. Ook stopte de trams niet bij de halte in Zuilenstein. De politie zocht met zaklampen naar het mogelijke wapen op de naastgelegen parkeerplaatsen. Het is onduidelijk of het wapen is gevonden. De politie zal binnenkort met een verklaring naar buiten komen. Het is onduidelijk waarom het steekincident heeft plaatsgevonden. De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Rond 00.15 uur werd het gebied weer vrijgegeven door de politie.

Onze reporters Frits Kleppe en Michael Simonse waren ter plekke en maakte bovenstaande beelden. Hieronder enkele foto’s van de afzetting, gemaakt door Michael Simonse.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren