Man doet op wonderbaarlijke manier inkopen

Een man doet op een wonderlijke manier inkopen in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Hij loopt winkel in, winkel uit zonder te betalen. Op maandagmiddag 8 augustus verschijnt hij eerst bij Boekenvoordeel, een winkel naast de Hema in het winkelcentrum Cityplaza. Hij neust wat rond bij de uitgestalde boeken, pakt wat boeken van een tafel en haast zich de winkel uit. Buiten stopt hij de boeken in zijn boodschappentas van de Lidl.

Daarna loopt hij de HEMA binnen en loopt even later weer naar buiten met een grote doos, een volle boodschappentas en een groot dekbed in verpakking onder zijn arm. Ook al deze spullen heeft hij niet afgerekend.

De winkeldief is erg brutaal, want na zijn bezoek aan de HEMA komt hij terug in de boekwinkel. Hij vraagt aan de medewerkster of hij zijn spullen daar even mag neerzetten. Als hij terugkomt om de spulen op te halen, helpt de verkoopster hem zelfs nog even met de grote doos en tassen.

Als laatste loopt hij naar het Kruidvat en ook daar steelt hij van alles, maar andere klanten zien het gebeuren en waarschuwen het personeel. De man slaat op de vlucht en als gewaarschuwde agenten achter hem aangaan, laat hij zijn buit vallen. Als hij op zijn fiets wil springen, ontdekt hij dat hij zijn sleutel kwijt is. Rennend weet hij uiteindelijk toch te ontkomen.

Hopelijk kunt u helpen deze onverschrokken winkeldief te pakken. Weet u wie dit is, of heeft u hem ergens gezien? Laat van u horen en bel met uw tips naar 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk