Man bedreigd met mes in tram, politie zoekt getuigen

Een 20-jarige man reist twee weken geleden ’s avonds met de tram van Utrecht naar Nieuwegein, als hij wordt bedreigd met een mes. De drie jongens die hem bedreigen zijn slechts 14, 15 en 16 jaar. De politie is op zoek naar getuigen.

MES
De jongens stappen bij halte Fokkesteeg in de tram. Ze zijn druk en maken veel lawaai. Niet veel later komen ze naast de man zitten en maken ze een praatje. Dan haalt één van hen plotseling een mes tevoorschijn en bedreigt hij Lorenzo. De daders eisen geld, maar Lorenzo geeft niet toe.

Als de jongens weg zijn, loopt het slachtoffer naar de voorkant van de tram om de bestuurder in te lichten. Onderweg wordt hij aangesproken door een man die hem vertelt dat hij alles heeft zien gebeuren en dat hij later graag zou willen getuigen. Omdat het slachtoffer nog zo in shock is van de gebeurtenis, vergeet hij de gegevens van deze man te noteren.

GETUIGE
Inmiddels zijn de daders gepakt, maar om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat er die avond precies is gebeurd, zijn we opzoek naar getuigen. In het bijzonder naar de man die zijn hulp aanbood aan Lorenzo. Het betreft een blanke jonge man van rond de 1.95 met blond haar. Hij droeg die avond een grijze jas en een grijze spijkerbroek met gaten.

Ben jij of herken jij deze man die zijn hulp aanbood? Of was jij ook getuige van de bedreiging? Laat het ons dan weten via een van de tipnummers: 0800 – 6070 of meld Misdaad anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren