Makkelijke schoenen voor moeilijke voeten

In woonzorgcentrum Zuilenstein houdt Paul Jonker uit Wadenoijen woensdagmorgen 3 augustus een bijeenkomst voor mensen met moeilijke voeten. In de open ruimte op de 1e etage van het wonnzorgcentrum aan de Diepenbrocklaan 1, wordt dan van 10.00 uur tot 12.00 uur een verkoopmorgen gehouden. Paul Jonker levert schoenen en pantoffels, zowel voor dames als heren, in veel verschillende lengte- en wijdtematen. De toegang is gratis.

Jonker reist stad en land af met een aanhanger vol schoenen en pantoffels van Natureform special footwear. Een degelijk Brits product voor mensen met brede of opgezwollen voeten en andere voetproblemen, zoals likdoorns, eksterogen, hamertenen of knobbels aan hun voeten.

Naast de gangbare modeschoenen bestaat de schoenenmarkt uit ‘comfortschoenen’, vaak van de betere merken zoals Durea, Ecco, Van Bommel, ‘speciaal schoeisel’ en orthopedisch schoeisel, dat zijn individueel aangemeten schoenen. “De schoenen die ik verkoop zijn speciaalschoenen. Ook wel verbandschoenen genoemd, omdat mensen met steunkousen en ingezwachtelde voeten ze ook aan kunnen”, legt Jonker uit. De toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk