Make Some Noise! Wonen in Nieuwegein

Op 6 februari is hij er weer: een nieuwe Make Some Noise! van de PvdA Nieuwegein. Op Fort Vreeswijk gaat de PvdA in gesprek met Nieuwegeiners en experts over echte oplossingen voor goed wonen in Nieuwegein.

De komende jaren zal de behoefte aan betaalbare, duurzame en energiezuinige woningen in Nieuwegein blijven toenemen. Met name voor starters, mensen die een grotere woning willen, ouderen en woningen in de sociale huursector.

De PvdA wil met deze avonden informeren, het gesprek aangaan, maar ook duidelijk maken dat inwoners zelf de politiek zijn. Lijsttrekker Hans Adriani: “Make Some Noise! staat letterlijk voor: laat je horen! En dat is niet een keer per vier jaar, dat moet je altijd blijven doen. De wachttijden voor sociale huurwoningen zijn veel te lang. Er moeten echte oplossingen komen voor mensen met een inkomen tussen €30.000 en €50.000. We willen onze woningen energiezuinig maken, en mogelijk maken dat mensen wonen en zorg kunnen combineren. Samen met huurdersverenigingen, een woningcorporatie, experts op het gebied van bouwen en beleggen én Nieuwegeinse inwoners gaan we op zoek naar de slimme oplossingen voor Nieuwegein.”

Voor de bijeenkomst zijn inwoners vanaf 19.30 uur welkom. Het programma start om 20.00 uur. Toegang is gratis, graag aanmelden via: casper.langerak@xs4all.nl.

De Make Some Noise! Wonen in Nieuwegein is de tweede bijeenkomst van de PvdA binnen de reeks. De eerste was in september, waar jongeren hebben aangeven wat zij belangrijk vinden in Nieuwegein. Alle destijds opgehaalde actiepunten zijn opgenomen in het verkiezingsprogramma van de partij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk