Magneetvisser vindt kluis met sieraden in de Hollandsche IJssel bij Nieuwegein

Maandagmiddag 19 oktober jl. heeft een magneetvisser in Nieuwegein meerdere goederen aangetroffen in de Hollandsche IJssel ter hoogte van de Parallelweg bij de viaduct van de A2. De magneetvisser heeft de vondst afgegeven bij de politie in Nieuwegein en die zoekt nu de eventuele eigena(a)ren. Mocht u de sieraden herkennen dan vraagt de politie in Nieuwegein om te bellen met het telefoonnummer: 0900-8844. Het referentienummer van de zaak is: 2020 340 089.

De politie wil graag dat de eigenaar gevonden wordt en vraag om dit bericht zoveel mogelijk te delen zodat de rechtmatige eigenaar terug kan worden gevonden.

Magneetvissen
Magneetvissen is in Nederland een enorme rage, al jaren. Het is een leuke, gekke, spannende en gezonde bezigheid. Voor de jeugd is het een goed middel om ze van het scherm vandaan te krijgen en ze naar buiten te krijgen. Plezier gegarandeerd! Maar wat is magneetvissen nou eigenlijk?

De POWERPULL vismagneten zijn super sterke (Neodymium) magneten met een enorme hoeveelheid trekkracht. Magneetvissen lijkt op het vissen op vis maar dan vis je op voorwerpen die in het water liggen en magnetisch zijn. Je zou het niet gauw denken maar de wateren liggen vol met metalen voorwerpen. Dit kunnen de meest uiteenlopende voorwerpen zijn. Hedendaagse spullen, maar ook relics die er al heel lang liggen. Ook gestolen goederen zouden gevonden kunnen worden, zoals vandaag in Nieuwegein!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk