Magisch kerstevent in Park Kokkebogaard: een betoverende avond vol feestelijkheden!

Terwijl de geur van pepernoten en de vreugde van Sinterklaas zijn aankomst nog in de lucht hangen, maken div Vrienden van Park Kokkebogaard zich op voor een nog groter feest: het Magisch Kerstevent in Park Kokkebogaard. Dit evenement wordt gehouden op vrijdag 15 december van 16.00 uur tot 21.00 uur aan de Diepenbrocklaan 1 (in de achtertuin van de Grote Hond en de Componist)

Kerst

Het park in de Wijk Zuilenstein zal transformeren in een sprookjesachtige omgeving met betoverende verlichting, sfeervolle kerstmuziek en levendige Dickens-figuren die de geest van het seizoen tot leven brengen. Het hoogtepunt van de avond is de ontmoeting met de enige echte Kerstman, die de festiviteiten nog specialer zal maken.

Neem de tijd om je wensen met hem te delen en laat je betoveren door de magie van Kerstmis. Geniet van een culinair avontuur met een foodtruck, waar heerlijke lekkernijen worden geserveerd. Proef de winterse smaken van een bierproeverij en verwarm jezelf met dampende oliebollen, romige chocolademelk en hartige erwtensoep.

Het evenement is een perfecte gelegenheid voor vrienden en families om samen te komen, te genieten van elkaars gezelschap en de feestdagen te vieren in een prachtige omgeving. ‘Mis deze betoverende avond niet! We verwelkomen iedereen om samen te komen en de magie van Kerstmis te ervaren in Park Kokkebogaard’ aldus Roel Beuker names de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk