Maatschappelijke Stage Markt

Op donderdagavond 2 juni 2016 wordt er weer een MaSmarkt (Maatschappelijke Stage Markt) gehouden. Tijdens deze markt kunnen organisaties / verenigingen / initiatieven zich presenteren door in gesprek te gaan met de leerlingen. Het is belangrijk dat leerlingen een duidelijk beeld hebben van de organisaties; “Wat doen jullie, welke doelgroep hebben jullie op het oog, wat kunnen leerlingen betekenen voor de organisatie of wat wordt er van de leerling verwacht.”

De avond start om 19.00 uur, de leerlingen hebben tot 20.00 uur de mogelijkheid om langs de kramen te lopen om informatie te verzamelen over de verschillende organisaties.

Aanmelden voor deze stagemarkt kan per e-mail naar: mas@movactor.nl. Graag aanmelden voor vrijdag 6 mei 2016. Ook dit jaar zal de MaSmarkt geen verplichtend karakter hebben voor de leerlingen. Er is van te voren niet te zeggen hoeveel leerlingen de MaSmarkt zullen bezoeken. Vorig jaar was het een zeer druk bezochte markt! De MaSmarkt vindt plaats in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk