Maak Liam’s dromen waar: Help hem in de bus te stappen!

Stel je een stralende kleuter voor, vol energie en levenslust. Dat is Liam uit Nieuwegein, een bijna 4-jarige avonturier met een onvergetelijke glimlach. Maar Liam draagt ook een uitdaging met zich mee – hij heeft een stofwisselingsziekte die zijn toekomst onzeker maakt. Ondanks alles zien zijn ouders, Rolf en Marieke, altijd het positieve en focussen ze op wat wél mogelijk is. ‘Een levenshouding die ons, vrienden van Rolf en Marieke, enorm inspireert!’ aldus de ouders van Liam tegenover onze redactie.

Fietstocht
Op 2 september fietsen zij van Leuven (België) naar Nieuwegein. Hiermee verbinden zij Liams geboorteplek Nieuwegein met de universiteit van Leuven (België), hét ziekenhuis / onderzoekscentrum waar veel onderzoek wordt gedaan naar metabole ziektes. Met die fietstocht van ongeveer 170 km willen ze aandacht vragen voor zijn aandoening en geld ophalen voor de rolstoelbus die hard nodig is.

Terwijl Liam groeit en sterker wordt, heeft hij steeds meer hulpmiddelen nodig. Deze zomer zal hij een stoere, prachtige rolstoel krijgen. Maar hier ontstaat ook een uitdaging: hun huidige auto is niet geschikt om Liam en al zijn spullen veilig te vervoeren. Daarom hebben Rolf, Marieke en Liam de rolstoelbus nodig!

Voor veel gezinnen is er zorgeloos op uit gaan vanzelfsprekend, maar voor Liam en zijn ouders is het een onbereikbare droom. Het is simpelweg niet mogelijk om Liam veilig te vervoeren en al zijn benodigdheden mee te nemen. Daarom zijn de ouders van Liam een crowdfunding gestart voor een rolstoelbus, zodat Liam en zijn ouders kunnen genieten van het gewone leven vol leuke uitstapjes en bezoeken aan familie en vrienden. Maar hier hebben zij wel hulp bij nodig! Rolf, Marieke en Liam
moeten de kosten van de bus zelf bekostigen, en dat is een enorme uitdaging.

Crowdfund
Gun jij dit lieve gezin het ‘gewone’ leven dat ze zo verdienen? Doe een bijdrage op deze speciale Crowdfund website. Iedere bijdrage, klein of groot, is welkom. Helpt u mee om Liam in de bus te laten stappen en de wereld te ontdekken? Inmiddels is al € 2.804 ingezameld van het doelbedrag € 40.000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk