Katern

Maak kennis met hockey: vier gratis kidsclinics

Op diverse woensdagmiddagen in april en mei geeft de Mixed Hockey Club Nieuwegein (MHCN) vier gratis Kidsclinics. Deze clinics is speciaal voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar en wordt gehouden op het sportveld aan de Newtonbaan 10 in Nieuwegein. Wil je erachter komen hoe leuk hockey is en wil je het een keer uitproberen? Meld je dan aan.

De Kidsclinics worden gegeven op woensdagmiddag 21 en 28 april en 12 en 19 mei van 16.30 uur tot 17.30 uur. De clinics zijn veilig volgens de RIVM-richtlijnen en een hockeystick leen je van de club. Vind je het leuk om samen met een vriend of vriendinnetje te komen? Geen punt.

Aanmelden voor één van de clinics kan door een e-mailtje te sturen naar joj@mhcn.nl. Zet in de e-mail duidelijk je naam en leeftijd. Komt je vriendje of vriendinnetje mee? Dan ook zijn of haar naam en leeftijd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!