Maak kennis met het nieuwe Horeca & Toerisme College in Nieuwegein tijdens een virtual reality tour

Komend schooljaar gaat het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland ver(nieuw)bouwen. Het huidige gebouw aan de Newtonbaan 12 in Nieuwegein krijgt een totaal nieuwe look en feel en wordt voorzien van de laatste state-of-the-art faciliteiten. Tijdens de open avond op dinsdag 19 maart a.s. kunnen toekomstige studenten, leerlingen van middelbare scholen en andere bezoekers zien hoe het nieuwe pand eruit komt te zien. Met VR-brillen krijgen ze door middel van een virtuele rondleiding alvast een sneak preview van het nieuwe college.

Met het nieuwe gebouw is het Horeca & Toerisme College helemaal klaar voor de toekomst en speelt het in op de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties in de branche. Hiermee bereiden we onze studenten optimaal voor op de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding aan het hbo. In het nieuwe leerrestaurant, het interne leerwerkbedrijf, een International Office en de koffiebar kunnen studenten in een vertrouwde omgeving kennis en ervaring opdoen. Ook een eigentijdse foodtruck, moderne vergaderfaciliteiten, drie keukens (waaronder een luxe keuken t.b.v. de opleiding Gespecialiseerd Kok) en een reisinspiratieruimte hebben een prominente plek in de dienstverlening.

Tijdelijk les op andere locaties
De verbouwing van het Horeca & Toerisme College neemt het gehele schooljaar 2019/2020 in beslag. Studenten krijgen dit jaar les op andere locaties van ROC Midden Nederland. De opleidingen Horeca (zoals Kok, Manager/Ondernemer Horeca, Gastheer/Gastvrouw) huizen in op een bestaande horeca-locatie in stadion Galgenwaard in Utrecht waar we de beschikking hebben over keukens en een pop-up restaurant. De opleidingen Entree, Facilitaire Dienstverlening en Toerisme & Recreatie gaan tijdelijk naar de locatie van het ICT College aan de Harmonielaan 1 in Nieuwegein. Op deze locatie van de Tech Campus kunnen wij het (praktijk)onderwijs bieden passend bij onze opleidingen.

Profiel Horeca & Toerisme College
Het Horeca & Toerisme College is een van de 13 kleinschalige, branchegerichte mbo-colleges van ROC Midden Nederland. Op het Horeca & Toerisme College worden studenten opgeleid voor de Horeca, de wereld van de Facilitaire Dienstverlening of de sector Toerisme & Recreatie. Studenten leren om de wensen van hun gasten te vervullen en ze te laten genieten van een professioneel bereide maaltijd, een prettige werkomgeving of een welverdiende vakantie. In de interne levensechte leerbedrijven doen studenten in een vertrouwde, veilige omgeving praktijkervaring op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren