Maak kennis met het Geynwijspunt in Galecop

Wilt u meer weten over Geynwijs, kennismaken met de vrijwilligers van het Geynwijspunt Galecop of met de sociaal professionals van het wijkteam Noord van de Stichting Geynwijs? Of wilt u met wijkwethouder Martijn Stekelenburg hierover in gesprek? Wellicht meedoen met de prijsvraag? Dat kan tijdens de jaarlijkse braderie bij het winkelcentrum in Galecop. U bent van harte welkom bij hun stand tussen 10.00 uur en 17.00 uur op zaterdag 11 april en ook op de locatie van het Geynwijspunt Galecop aan De Kempenaerpark 2.

Sinds 1 januari kent Nieuwegein Geynwijs. Zoeken inwoners een bepaalde organisatie, een oplossing voor een lastige situatie of hebben ze een probleem op gebied van wonen, meedoen, welzijn en zorg waar ze zelf niet uitkomen? Dan kunnen ze gebruik maken van Geynwijs. Op deze digitale sociale kaart staan veel antwoorden op deze vragen. Is het antwoord op de vraag niet te vinden of zou de inwoner meer willen weten? Dan kunnen ze bellen naar (030) 410 06 66 of langsgaan bij een Geynwijspunt in de buurt. De medewerkers van het Geynwijspunt verwelkomen de inwoner met een kop koffie of thee, gaan graag met de inwoner in gesprek om samen te zoeken naar een oplossing. Daar waar het mogelijk is wijzen zij de weg. Hebben vragen meer aandacht nodig, dan komt een Sociaal Professional van het wijkteam van de onafhankelijke Stichting Geynwijs in beeld. Op deze website vindt u meer achtergrondinformatie over Geynwijs.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren