Katern

Maak kennis met Baseball5 tijdens de Nationale Sportweek in Nieuwegein

Op zaterdag 18 september komt de Baseball5 CityTour naar Nieuwegein. Tussen 13.00 en 16.00 uur kun je bij City Plaza kennismaken met deze flitsende urban variant van honkbal en softbal. Met toffe activiteiten, een uniek veld, een live DJ en een enthousiast demoteam, leer jij in een handomdraai deze nieuwe sport, die altijd en overal te spelen is!

Tijdens de clinic van de lokale vereniging Nieuwegein Diamonds maken deelnemers kennis met Baseball5, de hippe en pijlsnelle urban sport zonder knuppels of handschoenen. Je speelt alleen met een speciale zachte, rubberen bal! De dag begint met een clinic, waar je werkt aan je skills op het gebied van gooien & vangen en daarna start het allerleukste deel: wedstrijdjes spelen!

Doe GRATIS mee en ontvang een aandenken
Doe jij deze middag gezellig mee met je vrienden? Krijg uitleg en tips van de beste Baseball5 spelers van Nederland. Meld je vooraf aan via www.playbaseball5.nl of kom gewoon langs. Na het aanmelden ontvang jij een gratis Baseball5 bal, zodat je ook thuis met je vrienden een wedstrijdje kan spelen.

Over de Baseball5 CityTour
De CityTour richt zich in 2021 op het promoten van Baseball5 op verrassende locaties in binnensteden van Nederland. De doelgroep, jongeren tot 18 jaar, maakt op unieke locaties en momenten kennis met Baseball5. Ze worden getriggerd om deze sport te gaan spelen met vrienden. Hiermee lanceert de KNBSB het ideale traject, waarmee de bond op lange termijn een sterk fundament legt: kennismaken met de sport, bieden van kader via verenigingen en het organiseren van NK’s en andere gave events.

Ga naar www.playbaseball5.nl voor alle informatie over de CityTour en Baseball5.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren