Maak kans op 2×2 kaarten voor circusact

Met grote regelmaat kunt u leuke prijzen winnen op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze maand maakt u vrijkaarten winnen voor de circusact ‘Coulisses’ van Compagnie Sacékripa uit Frankrijk. Zij zijn dan in Nieuwegein.

De vijf vrienden van de Franse Compagnie Sacékripa zijn meesters in secuur getimede acrobatiek, acrobalancing en jongleren. Het dagelijks leven van de groep bestaat dan ook vrijwel volledig uit circus. De heren kennen de codes en de taal door en door, sinds ze elkaar ontmoetten op de circusschool LIDO in Toulouse. In Coulisses lopen toneel en ‘backstage’ soms een beetje door elkaar. Dat geeft de show van de voormalige straatartiesten iets gemoedelijks. De vijf bewegen soepel tussen de werkelijkheid en hun theatrale activiteiten, wat een inkijkje geeft in hoe de wonderlijke wereld op het toneel wordt gecreëerd. Objecten uit de theaterpraktijk, zoals flightcases, projectieschermen en spots, worden gebruikt in nummers vol subtiele humor en rijke fantasie. Coulisses is een poëtisch en oprecht eerbetoon aan het circusbestaan.

Beantwoord de volgende vragen vóór dinsdag 25 september en maak kans op twee kaarten voor de show van Compagnie Sacékripa op 29 september in DE KOM. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein de winnaars. Veel succes!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk