Maak kans op 2 vrijkaarten voor Krasse Knarren

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook deze maand kunt u weer meedoen met de prijsvraag. Deze keer geven wij in samenwerking met DE KOM twee vrijkaarten weg voor de voorstelling ‘Krasse Knarren’ die wordt gegeven op dinsdag 20 januari om 14.00 uur in DE KOM.

Over de voorstelling: Martin van Dijk, Barrie Stevens, Astrid Nijgh: alledrie 65-plus. Maar deze actieve ouderen laten zich niet achter de geraniums schoffelen. Want ook al heeft de zwaartekracht zo zijn uitwerking op het lichaam, aan de binnenkant zijn ze nog kwiek. In de matineevoorstelling ‘Krasse Knarren’ maken de drie u deelgenoot van de vele verhalen die zij in hun rijke bestaan hebben verzameld. Saskia van Zutphen (Mrs. Einstein) is pas 55 en houdt de drie krasse knarren als spreekstalmeester behendig in het gareel.

Beantwoord de volgende vragen vóór vrijdag 16 januari 2015 en maak kans op deze mooie prijs. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein de winnaar of winnares. Veel succes!. Ga hier naar de prijsvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren