Maak kans op 2 kaarten voor Qmusic the Party in het Fletcher Hotel

Fletcher Events organiseert sinds 2014 de leukste evenementen van Qmusic the Party – 4uur FOUT! tot aan Wibi Soerjadi. Op een jaarbasis worden er 80 evenementen georganiseerd door de team medewerkers op het hoofdkantoor en een groep collega’s die in de weekenden op locatie werken.

Van jazz tot pop en van klassiek tot happy hardcore niks is het team te gek. De grote namen komen voorbij van Ruth Jacott, Wibi Soerjadi, Willeke Alberti, DJ Paul Elstak en ga zo maar door. De tribute avonden zijn ook erg populair. Er wordt dan gefeest op de beste nummers van ABBA, The Beatles, Queen en Elvis.

Op vrijdag 21 oktober strijken de DJ’s van Qmusic neer in Nieuwegein om de foutste hits te gehore te brengen. 4 uur lang zullen mensen dansen, zingen en een geweldige tijd hebben in de meest uitgedoste superhelden outfits. Van Batman outfits tot kittige catsuits alles komt voorbij.

Wil jij kans maken op twee gratis entreekaarten voor Qmusic the Party – 4uur FOUT op vrijdag 21 oktober aanstaande in Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht? Beantwoord dan alle onderstaande vragen juist en wie weet!

Meedoen met de prijsvraag kan tot donderdag 20 oktober aanstaande. De winnaars krijgen donderdagmiddag 20 oktober bericht via de email. Ga hier naar de prijsvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk