Maak een foto en win een Lijfstylepakket!

De Lijfstyleweek Nieuwegein 2017 wordt gehouden van zaterdag 16 tot en met zondag 24 september. Het thema is ‘Veerkracht en Bloei’. Begin september wordt het programmaboekje van de Lijfstyleweek huis aan huis verspreid. Alle Nieuwegeiners kunnen zich vanaf dan inschrijven voor de activiteiten. Om alvast in de stemming te komen kan iedereen meedoen met een fotowedstrijd. Maak een foto die past bij het thema van de Lijfstyleweek en win een Lijfstylepakket!

Mail de foto voor 10 september naar lijfstyleweeknieuwegein@gmail.com. Een jury zal daarna drie foto’s selecteren. Via de Facebookpagina van Lijfstyle Event Nieuwegein, www.facebook.com/lijfstyleeventNieuwegein, kan worden gestemd op deze foto’s. Tijdens de Lijfstyleweek wordt de winnaar bekend gemaakt. Alle gemaakte foto’s zullen ook worden tentoongesteld.

Wat is ‘Veerkracht en Bloei’? Veerkracht is bij tegenslag de weg terug omhoog vinden, bloei is doorgroeien en genieten van een prachtig leven in ons Nieuwegein. Hier passen heel veel onderwerpen bij. Wees creatief en geef een invulling aan dit thema.

Informatie
De Lijfstyleweek Nieuwegein 2017 wordt georganiseerd door het Lijfstyle netwerk. De organisaties in het netwerk werken samen om gezondheid en veerkracht onder de aandacht te brengen en projecten en activiteiten te organiseren op dit gebied. De Lijfstyleweek wordt namens het netwerk georganiseerd door Colinda Olff (c.olff@detweedeverdieping.nu), Annemiek Postma (apostma@movactor.nl) en Gert Hoogendoorn (ghoogendoorn@paramedischcentrum.nl). Mensen die vragen hebben kunnen contact opnemen met Colinda, Annemiek of Gert.

Fotobijschrift: Veerkracht en bloei kan op veel verschillende manieren in beeld worden gebracht. Zoals met deze foto. Genieten op het water van een prachtig stukje Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren