Maak een podcast bij de kidsredactie

Waar moet je allemaal op letten als je een podcast opneemt en wat ga je vertellen? Tijdens de Kidsredactie op woensdag 4 mei van 15.30 uur tot 17.00 uur komt voice-over stemacteur en podcastmaker Bas Heijkamp langs bij de Kidsredactie. Samen ga je aan de slag met het gehele proces: van bedenken tot maken. Misschien zit de nieuwe Kaj Gorgels of Gerard Ekdom wel in de kidsredactie. Meedoen is gratis voor leden. Geef je online op.

Podcasts populair
Podcasts zijn ontzettend populair. Je vindt ze in allerlei soorten en maten: van een mooie reportage of een hoorspel, tot een gezellig gesprek aan de keukentafel. Bas Heijkamp neemt de Kidsredactie in turbosnelheid mee in de wereld van podcasts. “En natuurlijk begint dat met zelf iets bedenken! Misschien word jij wel de nieuwe Kaj Gorgels of Gerard Ekdom.”

Activiteiten in de meivakantie
Er zijn nog veel meer leuke activiteiten in de meivakantie. Wat dacht je van de ouder-kindochtend op woensdag 4 mei van 10.00 uur tot 11.00 uur? Misschien kom je luisteren naar een mooi verhaal bij het voorleesfeest op donderdag 5 mei vanaf 15.30 uur. Of kom bij de ouder-kindmiddag op vrijdagmiddag 6 mei vanaf 15.00 uur samen rekenen en tellen. Alle activiteiten vind je op de website van de bibliotheek De tweede verdieping.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk