Lunch op World Fair Trade Day bij Fair’s

Op zaterdag 12 mei is het World Fair Trade Day. Mensen over de hele wereld pleiten op deze dag voor eerlijke handel door te genieten van een Fairtrade Break. Fair’s lunchroom in het atrium van het Stadshuis in Nieuwegein organiseert daarom in samenwerking met de Wereldwinkel Nieuwegein op zaterdag 12 mei een lunch met fairtrade en biologische producten.

Tussen 11.00 uur en 14.00 uur kunt u genieten van een aantal speciaal voor deze dag bereide gerechten met fairtrade ingrediënten uit de Wereldwinkel. Deze bijzondere fairtrade lunch kost € 9,50 inclusief een gratis door de Wereldwinkel aangeboden fairtrade sapje. Op verzoek worden ook vegetarische gerechten geserveerd.

Op vertoon van uw kassabon van Fair’s kunt u na afloop bij de Wereldwinkel non-food producten kopen met 10% korting. Deze actie is alleen geldig op 12 mei. Er is plaats voor maximaal 50 personen. U kunt zich vanaf nu opgeven via dit e-mailadres of door invulling van een aanmeldformulier bij Fair’s of Wereldwinkel. Laat hierbij weten met hoeveel personen u komt. Tevens wordt er onder de deelnemers aan de lunch een Fairtrade Breakpakket van € 25,- verloot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren