Lunch op het Plein in Fokkesteeg

Het jaarlijkse lunchen op het Plein in Fokkesteeg moest afgelopen zondag 24 juni door de regenval worden verplaatst naar buurtcentrum ‘t Dok. Daar stond het buffet klaar, gesponsord door bakkerij Aelbers en de C1000. Ondanks de regen waren er toch vele wijkbewoners op afgekomen.

Na de lunch reikte wethouder Wouter Kolff nog de prijzen uit voor het mooiste tuintje. Ditmaal hadden 33 tuinen zich aangemeld voor de prijs. Er waren 7 genomineerden en ‘het Schoffeltje’ ging uiteindelijk naar mevrouw van Cleef aan de Hattemerschans 14.

Van de ballonnenwedstrijd tijdens het Good Hood Festival kwam de ballon van Katja Claessens het verst en landde vlakbij Keulen. Zij kreeg een nationale bioscopbon. De bloemen kwamen van Groenrijk Baars en verder werd er nog gesponsord door Jutphaas Wonen, Kind & Co en kapsalon Good Looks. Als afsluiting werden er weer ballonnen opgelaten ‘die door de harde wind vast ver zullen komen’ aldus een van de deelnemers. Onze videograaf Henk van Montfoort was er bij en maakte er een video verslag van. (klik op het videocameraatje voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk