Lucas Galecop pakt ‘de dubbel’ en gaat regionaal

Op 17 en 24 september j.l. werd er op de sportvelden bij sporthal Galecop het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi gespeeld. Er namen 8 basisscholen aan deel. Zo’n 300 kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 maakten er een sportieve strijd van. De finale bij de meisjes uit groep 8 ging tussen Lucas Galecop en de Prinses Margrietschool. Het was een leuke wedstrijd, die gewonnen werd door Lucas Galecop met 4 – 2.Ook bij de jongens uit groep 8 stond Lucas Galecop in de finale. Hier was de tegenstander de Tweeklank. Een spannende wedstrijd met als winnaar Lucas Galecop. De wedstrijd werd met 3 – 2 gewonnen. Dit houdt in dat Lucas Galecop met zowel de meisjes als de jongens uit groep 8 Nieuwegein mogen vertegenwoordigen bij de Regionale Schoolhandbal Kampioenschappen die in 2009 plaats vinden. De wisselbeker ging naar Lucas Galecop. De sportiviteitsbeker werd gewonnen door de Koningin Beatrixschool.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!