LOVT-conferentie over jonge schipperskind

‘Waar sta jij?!’ is het thema van de conferentie die het Landelijk Oudercontact (LOVT) vrijdag 7 oktober in Nieuwegein organiseert over het jonge schipperskind (5-8 jaar).

De zorg rondom het kind en de communicatie tussen de ouders en instellingen/scholen onderling staan in deze conferentie centraal. De conferentie wordt gehouden van 10 en 14 uur (inclusief lunch) in het Prins Hendrik Internaat in Nieuwegein.

Uitgenodigd zijn directies en/of hoofdleidingen van instellingen (internaten), afvaardigingen van oudercommissies, het BSOS (onderwijs aan schipperskinderen), het Kennisweb, de LOVK (varende kleuters), oudercontactfunctionaris, Steunpunt Binnenvaart en afvaardigingen van basisscholen waar schipperskinderen instromen. Op het programma staan verhalen uit de praktijk van ouders. Tot 30 september is aanmeldinggelijk telefonisch mogleijk op 06-23225399.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren