Lokale Vernieuwing zoekt de vijf grootste lokale ergernissen in Nieuwegein

Lokale Vernieuwing is een lokale politieke partij in Nieuwegein en is op zoek naar de vijf grootste ergernissen van onze inwoners. Heeft u last van hondenpoep? Of vindt u de groenvoorziening ergerlijk? Of is het wat anders? Laat het Lokale Vernieuwing weten via: heleenpeters@lokale-vernieuwing.nl.

Deze week in de aandacht: (zwerf)afval op straat!
Of de partij nou bewoners uit Galecop spreekt of bewoners uit Wijkersloot en Vreeswijk: het onderwerp afval komt altijd terug. De klachten variëren van het verkeerd of te vroeg aanbieden van afval tot het illegaal dumpen van afval. Uit veel ontvangen foto’s blijkt dat het deponeren van afval naast de containers (omdat het niet past of omdat de containers vol zitten) een veel gezien beeld is in Nieuwegein. De bewoners omschrijven dat het niet fraai is om naar te kijken, de buurt een verloederd beeld geeft en ook nog eens ongedierte in de hand werkt. De klachten over ongedierte, waaronder ratten, zijn veelgehoord in combinatie met het achterlaten van afval.

Gezien het aantal klachten en het gevoel van onbehagen dat het bij de bewoners oproept, verdient (zwerf)afval op straat volgens Lokale Vernieuwing dan ook in ieder geval een plek in de top 5. Naast het constateren van deze grote ergernis, wil de partij ook serieus iets doen aan deze overlast. Door het stellen van vragen aan de gemeente en het bespreekbaar maken van de optie om meer handhaving op dit terrein in te zetten, waarbij de inzet van camera’s voor deze partij ook bespreekbaar is, geeft Lokale Vernieuwing deze ergernis de aandacht die het verdient.

Laat u Lokale Vernieuwing weten wat uw grootste ergernis is? De partij hoort het graag!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren