Lokale Vernieuwing verzoekt om sluitend netwerk van AED’s en laadpalen

Gisterenavond heeft de gemeenteraad van Nieuwegein over de begroting 2022-2025 vergaderd. De begroting laat voor alle jaren een positief saldo zien, maar de verwachting is wel dat de begroting uitdagingen te verwerken krijgt. Zo zijn hogere kosten voor jeugdzorg zeer goed mogelijk en ligt het in de lijn der verwachting dat de geldstroom vanuit Den Haag verandert. Of dat in positieve of in negatieve zin is, is nog niet duidelijk. Rekening wordt gehouden met een minder hoge bijdrage. De gemeenteraad heeft begroting goedgekeurd.

Tijdens de raadsvergadering diende de lokale politieke partij Lokale Vernieuwing een motie in die een dekkend netwerk voor AED’s en laadpalen nastreeft. In de motie wordt voorgesteld om innovatief te zijn, bijvoorbeeld door op een te plaatsen openbare laadpaal tevens een AED aan te sluiten.

Ook deze motie is door de gemeenteraad aangenomen.  

Heleen Peters Fractievoorzitter en Raadslid voor Lokale Vernieuwing

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren