Live Cooking bij Only for Men Nieuwegein

Op zondag 17 april verandert het filiaal Only for Men aan de Passage 8 op winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein tijdelijk in ‘Only for Men Food’. Tijdens dit heerlijke event laten bloggers van Eet Goed Voel Je Goed en Foodness u mannelijke lekkernijen proeven en maken ze verrukkelijke gerechten in de winkel.

Bloggers Claartje en Nicole demonstreren hoe u thuis lekker en vooral mannelijk eten in een handomdraai maakt. De winkel van Only for Men is op zondag 17 april geopend van 12:00 – 17:00 uur. Het Live Cooking event vindt plaatst van 13.00 – 17.00 uur.

De blog Eet Goed Voel je Goed staat voor lekkere, eenvoudige en gezonde recepten die iedereen kan maken. Voor de recepten worden pure ingrediënten gebruikt, die vrij zijn van chemische toevoegingen.

De blog Foodness is een online platform voor iedereen die lekker wil eten en gezond wil leven. De blog is opgericht door Claartje Schröder. De site Foodness staat vol makkelijke recepten en interessante berichten.

Only for Men is een one-stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vindt u alles op het gebied van mode en meer. Naast de omvangrijke kledingcollectie vindt u bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, geuren, huidverzorging en lifestyle artikelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk