‘Listen to the Music’ start zijn tweede jaar

Zondagmiddag 30 januari aanstaande start de tweede editie van ‘Listen to the Music’, verschillende akoestische live acts in de gemoedelijke omgeving van een gezellig café. Die dag zullen muzikaal talenten van 15.00 uur tot 18.30 uur van zich laten horen in BareetCafe Friends aan de Dorpsstraat 5 in Vreeswijk.
Muzikale verrassingen zullen de interesse van de luisteraars weer prikkelen! Bovendien neemt het publiek actief deel doordat ze gevraagd wordt hun stem uit te brengen op de artiesten. Een selectie daarvan komt dan nog eens terug op de feestelijke afsluiting van het seizoen. De presentatie van het programma is in handen van de bekende Amersfoortse zanger Peter Rip.Peter zal tussen de acts door ook te horen zijn met zijn fameuze Sinatra voice. Voor de komende middagen (die gehouden worden op de laatste zondag van de maand) kunnen muzikanten zich nog opgeven. Ook bestaat de mogelijkheid om met een eigen muziekband te zingen. Inschrijven kan bij: pauldeleeuwe@gmail.com of k.v.alphen@gmail.com. (Mob. 06-24874484).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren