Lions verbinden Nieuwegein

De Lionsclub Nieuwegein organiseert ook dit jaar een bijzondere avond in ’t Veerhuis voor inwoners die wel wat gezelligheid en een avondje uit mogen ontvangen. Deze bijzondere Nieuwegeiners zijn afkomstig van de Zonnebloem, de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) en de Galecopperband.

Mart Hack van de Lions in Nieuwegein: ‘Lions helpen betekent in dit geval dat op woensdag 23 november aanstaande een avond aan deze Nieuwegeiners wordt aangeboden met een heerlijk diner, een lekker drankje en vooral gastvrijheid in de voor vele van deze Nieuwegeiners donkere dagen voor Kerst.’

De Lionsclub Nieuwegein organiseert regelmatig activiteiten, die de Nieuwegeinse gemeenschap versterken. Zo zal binnenkort het initiatief van een aantal vrijwilligers die met de inrichting van Park Kokkebogaard in de wijk Zuilenstein bezig zijn, worden gehonoreerd met een donatie. Die komt voort uit een uitgebreide wijnactie die via de sociale kanalen kenbaar wordt gemaakt. Tevens zijn er afgelopen jaar voedselpakketten ingezameld voor Oekraïners (samen met de Rotary Nieuwegein en de Soroptimisten).

Tijdens de avond voor bijzondere Nieuwegeiners woensdag 23 november aanstaande trekken de leden van de Lionsclub Nieuwegein de kookschorten aan, zorgen voor het vervoer heen en weer naar ’t Veerhuis wordt een passend muziekje geregeld door de band Airport.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk