Lions Club Nieuwegein zoekt Douwe Egberts Waardepunten voor de Voedselbank

De Lions Club Nieuwegein is op zoek naar waardepunten van het koffie- en theemerk Douwe Egberts. Met deze punten wil de club DE-koffie aanschaffen voor in de pakketten van de Voedselbank in Nieuwegein. De hele maand december kunnen de waardepunten op verschillende locaties in de stad worden ingeleverd.

De Lions Club Nieuwegein doet dit jaar voor de eerste keer mee aan een inzamelingsactie door Lions Nederland van Douwe Egberts Waardepunten die worden ingewisseld tegen pakken koffie voor de voedselbanken. Deze actie loopt al in diverse plaatsen sinds 2012. Het aantal ingezamelde punten wordt door Douwe Egberts met 15% verhoogd en vervolgens ingewisseld tegen pakken koffie Afgelopen jaar leverde dit 63.000.000 punten op, goed voor 130.000 pakken koffie. De ingezamelde punten uit Nieuwegein komen ten goede aan de Voedselbank Nieuwegein.

“Iedereen drinkt graag een kopje koffie, ook dus de Nieuwegeiners die afhankelijk zijn van de voedselbank,” vertelt voorzitter Cor van Dalen van de Voedselbank in Nieuwegein. “Koffie is product wat niet vaak te vinden is in de samengestelde pakketten van de voedselbank, mede vanwege de lange houdbaarheid. Wij zijn heel blij met het initiatief van de Lionsclub en ik weet zeker dat dit door onze cliënten erg gewaardeerd wordt.”

De gehele maand december staan op diverse plaatsen (supermarkten) in Nieuwegein speciale inzamelboxen. Als je zelf niet spaart voor cadeaus of nog veel waardepunten hebben liggen in de keukenla, gooi de waardepunten dan niet meer weg maar doneer ze in de inzameldozen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de punten in een van de verzamelboxen in te leveren, je kunt ze ook opsturen naar of in de bus doen bij het secretariaat van de Lions Club Nieuwegein, Loes Spronk, Carillonlaan 32, 3438 RG Nieuwegein.

De inleverlocaties
De hele maand december kunnen Nieuwegeiners DE-waardepunten inleveren. Op verschillende locaties in Nieuwegein staan er DE-boxen waarin de waardebonnen kunnen worden ingeleverd. Dat kan in Albert Heijn Cityplaza, Albert Heijn Rapenburgerschans, Albert Heijn Hoogzandveld, Albert Heijn Muntplein, Boon’s Makadocenter, Dagwinkel Vreeswijk, Jumbo Cityplaza, Jumbo Galecop, Jumbo Walnootgaarde en Plus Van Loon op winkelcentrum Nedereind.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren