Lintje voor zeven bijzondere Nieuwegeiners

Ter gelegenheid van Koningsdag worden elk jaar in heel Nederland Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt: de zogeheten Lintjesregen. Zeven bijzondere Nieuwegeiners ontvingen afgelopen vrijdag hun lintje uit handen van burgemeester Frans Backhuijs.

De volgende Nieuwegeiners kregen de onderscheiding: de heer G.B.G. Kamping (64), de heer M.F.R. van Engelen (70), mevrouw F.M.J. Koopman (67), de heer J.Schenk (66), de heer C.P.B.Stellaard (68), mevrouw K. Weijburg-Uijttenboogaard (70) en de heer J.P.E. Kraaimaat (69). Zij zijn nu allen Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hiervoor komen mensen in aanmerking die zich voor de samenleving bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt.

Klik voor de foto’s en om te lezen wat de verdiensten zijn van de vandaag geridderde Nieuwegeiners op het fotocameraatje hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren