Linkse raddraaiers uit NBC gezet tijdens bijeenkomst Forum voor Democratie

Maandagavond 19 juni jl. hield het Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet een bijeenkomst in het Nieuwegeins Business Center (NBC). Deze bijeenkomst was een van de vele bijeenkomsten die het FvD houdt naar aanleiding van de verkiezingswinst voor de Tweede Kamer afgelopen maart. Er was al gerekend op protest. De politie was dan ook aanwezig.

‘Nadat ze een belachelijke protestactie hadden werden de linkse raddraaiers bij het Forum voor Democratie-evenement in Nieuwegein er zonder pardon uitgegooid door de politie’ aldus een van de bezoekers op internet. De demonstranten, die zich hadden verschanst op een van de balustrades in het NBC, floten op scheidsrechtersfluitjes en gooiden  pamfletten naar beneden. In de fractie voor het FvD zitten advocaat Hiddema en Thierry Baudet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren