Katern

Linda Prins vrijwilliger van het jaar bij Aquarijn Nieuwegein

Linda Prins is verkozen tot vrijwilliger van het jaar bij zwemvereniging Aquarijn in Nieuwegein. ‘Als oud-springster is ze zeer actief betrokken op de achtergrond en dit seizoen terecht gekozen tot vrijwilliger van het jaar voor heel Aquarijn’ aldus Angelique de Vroome.

Linda Prins

 Na het behalen van haar zwemdiploma’s, maakte Linda als jong meisje kennis met schoonspringen bij Aquarijn. Al snel nam ze deel aan wedstrijden. In juli 2007, op haar 25ste, nam Linda afscheid als actieve sporter.

Ze heeft meer dan 300 wedstrijden gesprongen voor Aquarijn. Ze behaalde 14 medailles op de Nederlandse Kampioenschappen, waaronder 5 keer goud. Ze heeft op veel verschillende plekken in Europa Aquarijn vertegenwoordigd. Zo nam ze deel aan wedstrijden in onder andere België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zweden.

Ze heeft een aantal jaren als trainer/coach meegedraaid bij de afdeling. Inmiddels groeide haar eigen gezin, met een dochter en een zoon en is ze nu nog actief als commissielid: 

-Geeft kinderen informatie over schoonspringen en zorgt dat ze (proef)lid worden
-Ze zorgt ervoor dat de sporters en ouders de brieven ontvangen voor wedstrijden
-Ze zorgt voor de communicatie vanuit Aquarijn naar de andere clubs van Nederland

Met al deze activiteiten loopt het achter de schermen op rolletjes en kunnen de trainers zich bezighouden met de lessen in het zwembad. Verder is ze jurylid op Nationaal en internationaal niveau. Ook gaat ze regelmatig mee met TeamNL, als jurylid en begeleider van jeugdploegen.

‘We zijn er trots op dat Linda na al die jaren nog steeds betrokken is bij de vereniging en bij het schoonspringen, nationaal en internationaal. We hopen haar nog vele jaren actief te zien achter de schermen als  commissielid en in het zwembad als vrijwilliger/jurylid’ aldus Angelique de Vroome in een reactie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren