Lijst Verenigide Senioren Partij (VSP) bekend

De Verenigde Senioren Partij (VSP) heeft in haar laatste fractievergadering de lijst vastgesteld van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Lijsttrekker Herman Troost: ‘Wij zijn bijzonder trots een interessante lijst te kunnen presenteren van actieve Nieuwegeiners die soms al jaren met ons meewerken en meedoen in allerlei hoedanigheden. We zijn ook bijzonder blij met de aanwezigheid van Herman van Wiggen en Balth de Winter. Met deze twee mensen hebben wij, nadat ze de Nieuwegeinse raad hebben verlaten, altijd goede contacten onderhouden. Beide heren hebben een brede politiek ervaring. Herman van Wiggen is een van de beste deskundigen op het gebied van gemeente financiën en ook voor Balth de Winter heeft de gemeentelijke organisatie weinig geheimen. Wij zullen met ons team onze ervaring optimaal gaan gebruiken bij de moeilijk financiële en operationele opgaven die raad, college en organisatie in de komende jaren het hoofd moeten bieden.’

Nummers 9 tot en met 15 zijn Nieuwegeiners met veel activiteiten in onze stad als vrijwilliger, in buurthuizen, in de ouderenbonden en bij andere maatschappelijke acties. Zij zijn een deel van De ‘Radar’ van de Verenigde Senioren Partij (VSP). Geert Zondag en Carel Bloemsma hebben de laatste twee jaren meegedraaid in de VSP-fractie. Nummer 1, 2 en 4 zijn de huidige drie raadsleden van onze partij. Nummer 5 heeft een breed inzicht in de Nieuwegeinse samenleving en is ook oprichter en eigenaar van De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl). Nummer 3 en 6 zijn oud-raadsleden uit Nieuwegein die de Verenigde Senioren Partij willen steunen. Zij kennen onze stad en de politieke situatie aldaar buitengewoon goed.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk