Lijfstyle in Buurtplein & Zorgplein Zuid

Minder stress, meer bewegen, gezonder eten, een betere balans tussen werk en privé? Nieuwegeiners die willen weten hoe je leuk, lekker en gezond kunt leven, kunnen zaterdag 8 oktober tussen 11.00 uur en 16.00 uur hun hart ophalen tijdens Lijfstyle op Buurtplein & Zorgplein Zuid.

Lijfstyle is een actieve dag op het gebied van gezondheid, sport, welzijn en leefstijl. Op verschillende manieren kunnen bezoekers proeven, meedoen en informatie krijgen over hun eigen gezondheid, mentale ontspanning, gezond eten en koken, verminderen van stress en bewegen. Er is bovendien extra aandacht voor de darmen & spijsvertering en hoe een gezonde leefstijl dit positief kan beïnvloeden. Bezoekers kunnen zelfs een kijkje nemen in de opblaasbare inloopdarm.

Daarbij kan men gratis de gezondheid laten testen met een professionele cholesterol-, glucose-, bloeddruk-, of beweegtest. Ook kan iedereen deskundig advies krijgen over verbetering van deze waardes. Er zijn diverse proeverijen, workshops en een kinder poeplab.

De Lijfstyle-dag wordt georganiseerd door onder meer Zorgplein Zuid (huisartsen, apotheek, fysiotherapie), Buurtplein Zuid (MOvactor), SportID, Bibliotheek De tweede verdieping & Saltro. Het doel is om de fysieke en mentale gezondheid van de inwoners van Nieuwegein te bevorderen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Buurtplein & Zorgplein Zuid zijn te vinden op Ratelaar 37 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk