‘Liefs van de ondernemers op Cityplaza’

Love is in the air! Dat Valentijnsdag dit jaar anders zal verlopen dan alle andere Valentijnsdagen is een gegeven, maar juist in deze tijden is het éxtra belangrijk om te laten weten dat je aan je dierbaren denkt. De dag van de liefde is hier een uitermate geschikt moment voor! Nu romantisch uit eten gaan niet tot de mogelijkheden behoort, zul je wat meer je creativiteit moeten gebruiken. Onze lokale helden op winkelcentrum Cityplaza helpen je maar al te graag met hun speciale valentijnsacties die je op afstand kunt bestellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga jij voor een romantisch ontbijt, diner of high tea-box, een heerlijke parfum, een prachtige bos bloemen, een oogverblindend sieraad, een goede fles champagne, onweerstaanbare chocolade of toch voor een ouderwetse, handgeschreven kaart? Wie je ook gaat verrassen op 14 februari en wat je cadeaukeuze ook is, onze ondernemers staan graag voor je klaar om hierbij te helpen. Bijkomend voordeel: door bij hen te bestellen, geef je ze ook wat extra liefde in deze onzekere tijden. En dat kunnen ze goed gebruiken!

Tip: Denk niet alleen aan je (geheime) liefde, maar ook aan je misschien wat eenzame opa, oma, oom, tante, buurman of buurvrouw.

  • Barista Cafe: Heel cliché maar wel waar: liefde gaat door de maag. Nu nog kiezen! Een lovebox, high tea of een taartje voor twee. Bestellen kan via de website, 030-6331986 of nieuwegein@baristacafe.nl.
  • BloemenVaria: Een schot in de roos! Bloemen zeggen vaak meer dan 1000 woorden. Laat jouw bos liefde thuisbezorgen via de bestelservice.
  • Bakker Bart: Altijd al een beschuitje willen eten met die ene speciale persoon? Een compleet Valentijnontbijt mag natuurlijk ook. Bakker Bart bezorgt ‘m met liefde bij jullie thuis.
  • Dropshop Benjamin: Chocolade, wie zegt daar nu nee tegen? Dropshop Benjamin is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Doppio Nieuwegein: Een overheerlijke verwenbox die af te halen is op Valentijnsdag. De box kost 35 euro en is voor 2 personen.
  • De Ruilfabriek: Zij organiseren op 12 februari een online Valentijnsbingo. De prijzen worden ingekocht bij lokale ondernemers in Nieuwegein van de opbrengst van de kaarten. Kaarten verkrijgbaar op https://www.deruilfabriek.nl/workshops/
  • Terras La Fuente: Heb jij al wat voor jouw (geheime) liefde geregeld voor 14 februari? Verras hem of haar met een cadeaubon van Terras La Fuente! Liever meteen genieten? Ze bezorgen voor € 25 p.p. ook een overheerlijke high tea – inclusief romantische tafeldecoratie – bij je thuis. Zelfs gratis in de Nieuwegein en IJsselstein!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren