Lidl Nieuwegein geeft 1000 euro aan Montessorischool De Vleugel

Dit weekend ontving Doreen Rambags (foto) van De Montessorischool De Vleugel een cheque van 1000 euro voor het aanleggen van een nieuw speelveld. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Supermarktmanager Marco overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan onze Lidl helpt lokaal actie. In Nieuwegein dragen we dan ook graag ons steentje bij. Als supermarkt staan we midden in de maatschappij en zijn we betrokken bij de buurt’’.

Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Daarom is er voor ieder filiaal € 1000,- beschikbaar om te besteden aan een goed initiatief in de buurt. Alle mogelijkheden staan open. Denk aan het opknappen van het speeltuintje in de buurt, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Doreen Rambags van de Vleugel

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren