Licht uit, spot aan! DE KOM is weer geopend voor publiek

Sinds 27 januari is DE KOM weer geopend voor publiek! Wat fijn dat we u weer mogen ontvangen voor amusement, variété, spektakel en kleine kunstwerkjes. Zonder haarnetje of droogkap, maar gewoon in uw beste outfit. Er gelden nog wel enkele maatregelen tijdens een theaterbezoek.

DE KOM is tot 22.00 uur geopend, zowel in de foyers als in de zaal geldt de 1,5 meter, bij binnenkomst wordt uw coronatoegangsbewijs gecontroleerd en bij verplaatsing in het gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. U kunt uw drankje voor aanvang of in de eventuele pauze nuttigen.

Vanwege de aangepaste sluitingstijd wordt bij sommige voorstellingen de aanvangstijd gewijzigd. Ook kan het zijn dat bepaalde voorstellingen niet kunnen doorgaan vanwege de beperkte zaalcapaciteit. Bezoekers ontvangen persoonlijk bericht wanneer dit het geval is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren