Lichaam gevonden in Amsterdam-Rijnkanaal even nabij Het Klooster

In het Amsterdam-Rijnkanaal tussen Nieuwegein en Schalkwijk is vanmiddag een ‘overleden persoon’ aangetroffen van tussen de 50 en 60 jaar. Het lichaam werd gevonden bij de Kanaaldijk Zuid, even voorbij het industriegebied Het Klooster. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. De politie kon ook nog geen mededelingen doen of dat het om een man of een vrouw ging.

De politie kreeg de melding van een wandelaar, die zag iets vreemds drijven in het water. Hierop belde hij direct met 112. Het onderzoek ter plaatse is nu zo goed als afgerond. Duikers van de politie waren gekomen om het lichaam te bergen.

Het scheepvaartverkeer heeft tijdens het onderzoek met gepaste snelheid voorbij gevaren. Rijkswaterstaat was aanwezig om dit in de gaten te houden. De recherche heeft de zaak nu in onderzoek. Over de identiteit en de doodsoorzaak is nog niets bekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren