Lezingcyclus dementie

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van VitrasCMD organiseert op vrijdag 2 augustus in het kader van de lezingcyclus dementie een lezing/workshop met als onderwerp Meerwaarde van sport, spel en beweging (bij dementie). Aan den lijve ondervinden hoe sport, spel en bewegen invloed heeft op je stemming en je lichaamsgevoel staat voorop aan deze bijeenkomst. U wordt door Gaudia Galama meegenomen in het plezier van bewegen.

Aan het einde van deze bijeenkomst geeft Gaudia Galama uitleg over hoe het werkt in je lichaam en met je emotie en is er ruimte voor vragen. Mantelzorgers, geïnteresseerden en bezoekers met dementie zijn van harte welkom. De spreker is deze keer: Gaudia Galama, Psychomotorisch therapeut. De bijeenkomst duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 in Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren